۵ راه ساده جهت افزایش حداکثری حجم آپلود در وردپرس

سلام.امروز برای کاربران وردپرسی مشهدهاست یک مطلب اختصاصی آماده کرده ایم و در مورد مشکل بزرگی که ممکنه گاه و بیگاه با اون مواجه بشوند بیشتر صحبت میکنیم.حتما شما هم هنگام کار با وردپرس با مشکل آپلود تصاویر با حجم بالا روبرو شده اید :
OOPS!” I have not enough memory to upload my media files”
ای داد بی داد ! “من حافظه کافی برای آپلود فایل های رسانه ای خود ندارم”.
چرا شما نمی توانید در وردپرس تصاویر با حجم بالا آپلود کنید ؟
در این پست، ما به ریشه مشکل رسیده ایم و به دنبال راه حلی سریع برای افزایش حداکثر اندازه فایل آپلود در وردپرس میباشیم که سایت شما را فعال و زیبا با تمام فایل های رسانه ای خود نگه می دارد.
بیایید نگاهی به راه های اولیه برای آپلود فایل ها در WordPress داشته باشیم :
- با دسترسی به مدیر فایل آنلاین خود، به ارائه دهنده خدمات میزبانی خود وارد شوید.
- از سرور FTP مانند FileZilla به سرور خود وصل شوید.
- فایل های رسانه ای، تم ها یا پلاگین خود را مستقیما از داشبورد وردپرس آپلود کنید.
در حال حاضر، فرض کنید فایل شما از ۳۰ تا ۴۰ مگابایت برای آپلود است که بیش از حد حداکثر اندازه فایل که قادر به آپلود نیستید و اندازه حداکثر آپلود فعلی در پایین را ببینید. به طور پیش فرض، حداکثر اندازه بارگذاری در WordPress بین ۲ مگابایت تا ۱۵۰ مگابایت بسته به تنظیمات ارائه دهنده میزبانی وب شما به طور پیش فرض است. در صورتی که محدودیت حداکثر بارگذاری فعلی با تقاضای شما منطبق باشد، میتوانید آن را همانطور که هست مشاهده کنید.

بیایید ببینیم چگونه می توانیم در مورد افزایش حداکثر اندازه آپلود فایل در WordPress اقدامی انجام دهیم :
۱)به روز رسانی فایل .htaccess شما :
فایل htaccess. یک فایل مخفی خاص است که دارای تنظیمات مختلف است. برای دسترسی به فایل htaccess. خود، از طریق سرویس گیرنده FTP یا SSH به سرور خود متصل شوید و به پوشه ای که وردپرس نصب شده است بروید. به دایرکتوری ریشه (publlic_html) وارد شوید و فایل .htaccess زا در ویرایشگر کد باز کنید و خطوط زیر برای افزایش حداکثر اندازه بارگذاری در WordPress اضافه کنید :
php_value upload_max filesize 64M php_value memory_limit 233M php_value post_max_size 139M php_value max_execution_time 250 php_value max_input_time 250
در اینجا می توانید شماره درج شده را با توجه به نیاز خود جایگزین کنید. حداکثر زمان اجرا و حداکثر زمان ورودی بر حسب ثانیه است. زمان اجرا محدودیت زمان صرف شده در یک اسکریپت را تعیین می کند. حداکثر محدودیت ها عبارتند از: ۶۴M، ۲۵۶M، ۱۲۸M، ۳۰۰، ۳۰۰.
۲)فایل فایل function.php تم خود را ویرایش کنید :
در برخی موارد، اگر شما با تغییر در فایل .htaccess خود نتیجه ایی دریافت نکردید، میتوانید با اضافه کردن چند خط کد در فایل function.php ، حجم آپلود را افزایش دهید:
@ini_set ( 'upload_max_size' , '64M' ); @ini_set ( 'post_max_size' , '64M' ); @ini_set( 'max_execution_time' , '300' )
با استفاده از این کد ها می توانید حداکثر حجم پرونده برای بارگذاری را به ۶۴ مگابایت افزایش دهید با این حال ممکن است در برخی از سایت های وردپرسی به درستی کار نکند.
۳)یک فایل PHP.INI در روت هاست خود ایجاد و محتویات زیر را درآن کپی نمائید :
اگر از هاست اشتراکی استفاده میکنید ممکن است شما فایل php.ini را در دایرکتوری ریشه (publlic_html)خود نبینید (نگران نباشید) . اگر شما آن را نمی بینید، یک فایل با نام php.ini ایجاد کنید و آن را به پوشه ریشه (publlic_html) آپلود کنید و کد زیر را در آن وارد نمائید :
upload_max_filesize = 64M post_max_size = 64M max_execution_time = 300
نکته بسیار مهم : اگر با انجام هریک از روش های بالا با خطای داخلی ۵۰۰ مواجه شدید ، تغییرات ایجاد را حذف نمایید ، برخی تنظیمات امنیتی ممکن است در سرور شما فعال باشد و اجازه دسترسی شما به این موارد را بلاک کرده باشد و تنها راه حل رفع این مشکل ارسال درخواست پشتیبانی به هاستینگ سایت شما می باشد ، همچنین توجه داشته باشید تصاویر با حجم بالا به دلیل کند کردن سایت می تواند تاثیر منفی در سئو شما داشته باشد بنابراین در صورتی که واقعا نیازی به تصاویر با کیفیت ندارید سعی کنید تصاویر با حجم کم در سایت خود قرار دهید.
۴)استفاده از پلاگین ها :
همچنین یک جایگزین مناسب برای حل این مسئله استفاده از یک افزونه برای افزایش حجم حداکثر آپلود با نصب آن بر روی وردپرس خود باشد. افزایش حداکثر حجم آپلود توسط افزونه میتواند تا ۲۵۰ مگابایت و بیشتر از آن باشد. این افزونه ها حجم بسیار کم در حد ۲KB دارند
سلام
سایت بسیار خوبی دارید. بابت مطلب خوبتان سپاسگذارم
موفق باشید
باسلام
ممنون از بازدید شما
سلام
قبل از هرچیزی تشکر میکنم بابت این پست عالی و مفهمومی . بنده به عنوان یک وب مستر وردپرسی نصب پلاگین ها رو بهتر از موارد دیگه میدونم افراد مبتدی با استفاده از این افزونه ه بهتر و راحت تر میتونن اینکارو انجام بدن و در برخی موارد اضافه کردن کد ها باعث بهم ریختگی میشه . ممنون از وب سایت خوبتون و همچنین نویسنده این مطلب . موفق باشید
باسلام
از اینکه ازوبلاگ ما دیدن کردین و مطلب مورد توجه شما بود خرسندیم
موفق باشین
ممنون جناب رحیم زاده
آموزش خیلی مفیدی بود ممنون
من با روش htaccess جواب گرفتم
باسلام
از اینکه توانستیم مشکل شما را با این مقاله رفع کنیم خوشحالیم
عالی مثل همیشه
ممنونیم از لطف شما
سلام – به نظرم راحتترینش به روز رسانی فایل .htaccess بود
باسلام
در برخی موارد ممکن است کاربر دچار خطای تایپ شود که احتمال اینکه سایتش لود نشه زیاد است
ممنون از آموزش بسیار مفید و کاربردیتون